Κατασκευή Ιστοσελίδων

Δώστε στην εταιρεία σας την προβολή που της αξίζει με την δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού ιστότοπου. Η μεγάλη εμπειρία μας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η επένδυση στην κατασκευή ενός προσαρμοσμένου στις ανάγκες σας ιστοτόπου είναι το πρώτο βήμα στο ταξίδι προς την οικοδόμηση του εμπορικού σήματος της εταιρείας σας (brand building) και αν κληθούμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το ταξίδι θα το θεωρήσουμε μεγάλη τιμή.

Στην IT Zone έχουμε εργαστεί για να βελτιώσουμε την διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων ώστε να είναι απλή, γρήγορη και καλά ορισμένη. Αυτό σημαίνει για μας μικρό χρόνο υλοποίησης χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα αλλά και χαμηλό κόστος για εσάς.

Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό ιστοσελίδων με επίκεντρο τον τελικό χρήστη, αυτό σημαίνει ότι σε κάθε βήμα της διαδικασίας κατασκευής λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Είναι πεποίθησή μας ότι η εικόνα που θα αποκομίσουν οι επισκέπτες του ιστοτόπου για την εταιρεία σας πρέπει να είναι το αποτέλεσμα αποφάσεων που θα παρθούν από κοινού κατά το στάδιο της σχεδίασης.

Σχεδιάζουμε επαγγελματικούς ιστότοπους έχοντας στο μυαλό μας τους δικούς σας στόχους, τους στόχους των πελατών σας αλλά και τις μηχανές αναζήτησης.

Επικεντρώνουμε τις προσπάθειές μας σε αυτούς τους τομείς:

Web Design

Γνωρίζουμε ότι ο ιστότοπός σας θα είναι η ηλεκτρονική βιτρίνα της επιχείρησή σας, γι' αυτό φροντίζουμε οι ιστοσελίδες σας να είναι καλαίσθητες, εντυπωσιακές και χρηστικές έτσι ώστε οι επισκέπτες να αισθανθούν ότι η εταιρεία σας είναι  σύγχρονη, οργανωμένη και με ηγετικό ρόλο στον χώρο της. 

Προώθηση Site (SEO)

Κατασκευάζουμε τις ιστοσελίδες του ιστοτόπου σας λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τις μηχανές αναζήτησης με σκοπό την καλύτερη δυνατή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ειδικότερα, βελτιστοποιούμες τις ιστοσελίδες, χρησιμοποιώντας τεχνικές, οι οποίες εξασφαλίζουν μια θέση στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του Google.

Ευκολία Χρήσης

Η ευκολία χρήσης του ιστοτόπου είναι ένα από τα στοιχεία που θα κάνουν τον επισκέπτη να παραμείνει στο site περισσότερη ώρα. Εστιάζουμε την προσοχή του επισκέπτη της ιστοσελίδας σε εκείνα τα σημεία που είναι σημαντικά για την επιχείρηση σας.

Δυναμικές Σελίδες

Παραλαμβάνοντας τον ιστότοπο σας από εμάς και αφού προηγηθεί μια μικρή εκπαίδευση θα είστε σε θέση αν θέλετε να εμπλουτίσετε και μόνοι σας το περιεχόμενο του αφού η όλη διαδικασία είναι απλή ακόμη και για έναν άπειρο χρήστη.

Στατιστικά Επισκεψιμότητας

Ανά πάσα στιγμή θα έχετε την δυνατότητα να βλέπετε τα στατιστικά επισκεψιμότητας του ιστοτόπου σας με την χρήση του Google Analytics.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προώθηση Ιστοσελίδων »